lördag 4 oktober 2014

Konsttävling!

Höstlovet kallas också för spellovet, och inför spellovet utlyser vi nu en konsttävling. Skicka in analogt eller digitalt skapad konst och ha chansen att vinna priser. 

Tävlingen har två kategorier: Skräck och Karaktärer.
I höstmörkret söker vi bidrag på temat nördig skräck, med allt från Lovecraftianska tentakler till zombies och Silent Hill.
Karaktärer stöter vi på överallt i populärkulturen. I spel möter vi dem både som en representation av spelaren och som personer att interagera med, som driver berättelsen framåt. Gör ett bidrag med en karaktär som har gjort intryck på dig, vare sig det är en spelarkaraktär, ditt favorit-love interest eller personen som du älskar att hata. Inspiration i tävlingen behöver inte komma från digitala spel utan kan komma från andra typer av spel och nördighet. 

Skicka in ditt bidrag senast 26 oktober till wasdmuseet@gmail.com tillsammans med ditt namn och kontaktuppgifter. Ifall du vill medverka med ett analogt bidrag hör av dig till oss om det.
Vinnarna kommer att avslöjas i slutet av vecka 44 och förutom nördiga priser kommer de vinnande bidragen att tryckas upp på canvas och pryda lokalen Spelens hus.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar