onsdag 26 juni 2013

Sommarnyheter

Nu är det bara några få dagar kvar innan vi ska packa ner Art of Gaming från Studiefrämjandet. Vi vill tacka alla som medverkat, både konstärerna och ni som har hjälpt till med praktiska saker, liksom alla som besökt utställningen.

På grund av ett missförstånd måste vi tyvärr meddela att föreläsningen om konsolmoddning som skulle varit i helgen utgår från vårt program.

Däremot är detta inte det sista ni ser av Art of Gaming. Utställningen kommer att visas igen på den veckolånga spelträffen Power Up, som börjar den 5 augusti och kommer vara i Baltiska Hallen. Mer information finns på Terebi Ge-mus hemsida. Utställningen kommer också att visas en dag (22 augusti) på Malmöfestivalen, där WASD kommer att medverka tillsammans med Spelkultur i Skåne. Mer information kommer om detta. Art of Gaming kommer dessutom att uppgraderas med några ytterligare konstverk, så kom och titta igen även om ni har sett den!

Förresten, om du inte har något för dig kom bort och spela spel på Ystadvägen 42, där Spelens hus har öppet vardagar hela sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar